PORT OLIMPIC

Consolidat com a àrea emblemàtica de Barcelona amb 740 amarradors i 85 establiments comercials, el Port Esportiu Port Olímpic de Barcelona va ser construït amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1.992.

Es troba integrat dins del conjunt ornamental de la Vila Olímpica al cor de la zona marítima de Barcelona envoltat de platges i jardins i edificis tan significatius com la Torre Mapfre o l'Hotel Arts, sent el que podríem qualificar com un “Port Urbà” per la seva gran facilitat d'accés des de tots els punts incloent els Transports Públics com el metre (Línia 4 CIUTADELLA) o els diferents autobusos (línies 36,45,59,71) que arriben fins al Port Olímpic.

Un port compromès amb el medi ambient, en el qual es facilita tot tipus de recursos perquè l'usuari adquireixi també aquest compromís sense esforç i realitzi de la pràctica de la navegació una activitat grata a l'entorn marí.

Fruit d'aquesta política són les certificacions ISO 9001, 14001,EMAS i Bandera Blava que any rere any li són atorgades.

Una cuidada funcionalitat permet disposar d'amarradors des de 7 fins a 30 metres d'eslora, tots ells amb els serveis que solament els ports moderns poden oferir, un servei immillorable a la seva disposició per poder viure la mar, la mar de prop.

 

 

Localización y Contacto

Edifici Capitanía, S/N, 08005 Barcelona

+34 680 28 74 44

portolimpic.es